Nyheder


Parkeringsforhold på vendepladsen

11. november 2023
Det er ikke tilladt at benytte vendepladsen som parkeringsplads. 

Kontinuerlig af- og pålæsning er tilladt i maks. 3 min. Har man som beboer brug for at benytte vendepladsen ifm. flytning, store leverancer, håndværkerbiler el lign, der ikke kan komme i p-kælderen, skal man oprette en elektronisk tilladelse i e-park.  

Biler op til 2,1 m skal benytte P-kælderen. 

Retningslinjer for rekvirering af videomateriale fra videoovervågningen

11. november 2023

Hvis du har været udsat for tyveri, røveri, overfald, indbrud eller lignende, skal du kontakte politiet med henblik på at anmelde forholdet. Du finder vejledning i mulighederne for at anmelde det relevante forhold her: https://politi.dk/anmeld-kriminalitet  

I forbindelse med din anmeldelse skal du gøre opmærksom på, at der findes videooptagelser af forholdet, og at politiet vil kunne skaffe disse optagelser ved at kontakte Ole Byriel fra Domis på tlf.: +45 25 11 97 03 eller på mail: ob@domis.dk.   

Politiet vil herefter kontakte Ole Byriel, som vil sørge for at leverandøren af videoovervågningen, sender det relevante materiale direkte til politiet.   

Det er således kun muligt at gøre brug af videomaterialet, hvis der foreligger en politianmeldelse, og det er kun politiet, der kan få udleveret videomaterialet.  

Ingen fra bestyrelsen har adgang til videomaterialet, ligesom kontaktpersonen heller ikke kan tilgå videomaterialet. 

Det er tid til forårsklargøring af altanerne

19. marts 2023

Vi kan alle enkelt og let hjælpe med at holde vores bygning pæn og fri for alger:

  1. Rens afløbene, så de ikke løber over og ned ad facaden
  2. Fjern alger med kogende vand eller miljøgodkendt algefjerner, så som ECOstyle – AlgefriN, Algemiddel mod alger på hårde overflader. Algemidlet kan købes i forskellige byggemarkeder og planteskoler.

Vejledning i maling af altangulve

19. marts 2023

Ønsker man at dække jernsplinterne i betondækket på sin altan, må man anvende:

Polyurethaen Gulvmaling, farve NCS Index 1950 farvekode S5000-N.

Malingen er vejrbestandig og kræver et minimum af vedligeholdelse.

Punkter man skal være opmærksom på:

  • Det er alene ejerne af lejlighederne, der kan give tilladelse til at altangulvene males
  • Hvad enten malerarbejdet udføres af en professionel eller beboeren selv, er det beboerens ansvar, at malingen ikke “løber” eller er synlig på ejendommens facade
  • Såfremt der sker skader på ejendommens facade, bærer beboeren selv udgiften til at få malingen fjernet.

Er du træt af at smække dig ude?

10. november 2022

Aros Låse har sendt nedenstående tilbud.

Vi har ved en beboer i jeres ejerforening lavet en løsning med deres eksisterende Salto langskilt, så døren ikke længere smækker, og man kan låse sig ude. Hvis man går ud af døren, springer knappen (se foto) automatisk ud og deaktiverer låsen, og man skal bruge nøglebrikken for at låse døren udefra. Er døren låst med knappen inde fra, kan andre beboere i lejligheden stadig låse sig ind udefra.

Løsningen koster, inklusiv montering, 1500,- inkl. moms.

Vigtig information om opbevaring på kabelbakkerne i depotrummene!!!

6. oktober 2022

Vi har haft besøg af fagfolk, som advarer om, at vi ikke skal opbevare ting på kabelbakkerne i og uden for vores depotrum i kælderen. De kan ikke holde til det, og der er risiko for, at de ledninger, der løber i dem, også bliver beskadiget. 

Varmeregnskabs app

7. oktober 2022

Man kan se sit varmeregnskabsforbrug og fakturaer på appen TECHEM. Man skal bruge en kode for at oprette sig, den kan rekvireres hos Laros. Brug formularen her.