Parkeringsforhold

Generelt omkring parkering

  • Parkering i P-kælder, se regler ved nedkørslen
  • I P-kælderen er der markerede handicappladser
  • Gæstepladser er markeret med grønne skilte
  • Parkering på vendepladsen og på området/vejen uden for bygningen er ikke tilladt. Kontinuerlig af- og pålæsning tilladt i maks. 3 min. på vendepladsen. Overtrædelse af reglerne medfører en kontrolafgift
  • Yderligere oplysning om regler gældende på området kan findes på Q-parks egen hjemmeside: www.parkinfo.dk
  • Er der behov for at tilkalde en p-vagt, kan servicecenteret kontaktes døgnet rundt på tlf.: 7025 7213.

Parkeringsforhold på vendepladsen

Kontinuerlig af- og pålæsning er tilladt i maks. 3 min. Har man som beboer brug for at benytte vendepladsen ifm. flytning, store leverancer, håndværkerbiler el lign, der ikke kan komme i p-kælderen, skal man oprette en elektronisk tilladelse i e-park. Biler op til 2,1 m skal benytte P-kælderen. Er uheldet ude og man får en p-afgift, så er man stillet som enhver anden forbruger. Bestyrelsen er ikke annulleringsberettiget og kan dermed ikke involveres i evt. klager. Læs mere om samarbejdet med Q-park her.

Informationspligt

Du har som beboers ansvaret for at vejlede og oplyse gæster om parkeringsmulighederne på Århus Ø. Det gælder uanset om det handler om gæster, flyttebiler, håndværkere, bud og udbringning mv.

E-park adgang

Nye beboere får i forbindelse med overtagelse af sin lejlighed information om adgang til e-park. Skulle det af en eller anden grund ikke ske, kan man henvende sig til bestyrelsen via formularen på denne hjemmeside.

Kælderadministration

Domis ejer og administrerer parkeringskælderen på Lighthouse øen. Henvendelser skal ske direkte til Domis.